Några e-mail från våra kunder

Vi beslutade att anlita er eftersom ni erbjuder så flexibla städtjänster och därmed har vi hittat en veckostädning som passar oss. Nu har vi mer tid för att umgås med våra barn. Måndagarna är inte längre lika jobbiga för oss , efter arbetet kommer vi hem till vår nystädade lägenhet, det tala om vardagslyx! Familjen Narfström


Hej!
Vi har använt Elite Clean i flera år för städhjälp. Allt från städning av stor lägenhet, liten lägenhet men även hus. Vi är väldigt nöjda. Eliteclean har alltid agerat proffsigt och vi känner att vi kan lita på dem till 100%. Elite Clean får våra varmaste rekommendationer.
Hälsningar
Bengt M


Hej!
Vi har anlitat Elite Clean 24 för lägenhetsstädning i över tio år och är mer än nöjda. De utförde också en flyttstädning till full belåtenhet. De är bra att ha att göra med. Svarar snabbt på mail och sms. De är flexibla och håller vad de lovar. Städerskorna är duktiga och noggranna och håller tider. Att dessutom ha samma städerska under långa perioder är en klar fördel.
Med vänliga hälsningar
Sture E


Hej!
Jag har anlitat Elite Clean för städning i många år (mer än 8 år) och är mycket nöjd med deras prestationer. Alltid ett gott bemötande och städningen har utförts på allra bästa sätt. Tider hålls – och samtidigt är firman flexibel de få gånger som jag behövt göra justeringar i datum etc. Jag har haft förmånen att få ha samma städerska under lång tid, en av dem var hos mig i nästan tre år, vilket är en stor fördel, man lär känna varann och kan lita på personen som faktiskt tillbringar många timmar ensam i ens bostad. Det har aldrig uppstått problem, jag är en nöjd kund och jag kommer att fortsätta köpa deras tjänster.
Hälsningar Britt-Marie Stenborg


Hej!
Elite Clean 24 har städat hemma hos oss i flera år. Vi är mycket nöjda, har alltid funkat bra. Bra och snabb kommunikation om det är några ändringar, från vår eller deras sida. Löser alltid det man efterfrågar.
Rekommenderas! Gustav S


Jag förstår inte hur ni lyckas. Vi lämnar det mest ostädade kontor på fredag kväll och ni lyckas återställa det så det ser nytt ut måndag morgon. Tack

Björn Ströberg
Mobila växlar
Telekompaniet – Solna