Städtjänster för privatkunder

I listan nedan kan ni läsa mer om städtjänster och andra kringtjänster i hemmet som vi erbjuder att utföra hos våra privatkunder.

Flyttstädning

Ska du flytta? Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen. Vi ser till att lägenheten är ren och är i ett bra skick innan någon annan flyttar in..

Hemstädning

Hemstädning är en av våra regelbundna städtjänster där du som kund bestämmer själv hur ofta det ska städas hemma hos dig..

Storstädning

Storstädning innebär att man utför en längre och noggrannare städning till exempel om din lägenhet ska ha en visning eller om du inte önskar regelbunden hemstädning..

Fönsterputs

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. Vi ger dig glasklara rutor, fria från stänk och smutsränder. Vi ordnar fönsterputs i Stockholm och på våra andra orter..

Strykning

Strykning kan vara tråkigt, tidskrävande och svårt att få riktigt snyggt. Vi stryker dina kläder så du enkelt kan hänga in dom i garderoben efter tvätt..

Trädgårdsarbete

Vi utför enklare trädgårdsarbeten, både under sommaren och hösten. Kontakta oss med dina önskemål och arbetsbeskrivning för en prisvärd offert..

Städmaterialen

Det är viktig att kunderna tillhandahåller alla städmaterialen som vi behöver för att vi kunde utföra ett bra arbete…