Vi finns tillgängliga på din ort!

Hemstädning i Lidingö

Önskar du regelbunden hemstädning i Lidingö? Vi på Elite Clean 24 har stor erfarenhet av hemstädning för både stora hus och små lägenheter. Vi vet hur mycket tid och noggrann arbete som behövs för en ordentlig städning. Har du inte orken eller vill att vi avlastar dig från den stressen så har du kommit helt rätt.

Elite Clean 24 har levererat städtjänster i Lidingö och närliggande kommuner i över 11 år därför kan vi garantera ett bra resultat varje gång. Vi har en genuin passion för städning och våra regelbundna tjänster utförs av väldigt erfaren städpersonal.

Vi arbetar självklart flexibelt och anpassar hemstädningen efter dina önskemål därför spelar det ingen roll om du bor i villa eller lägenhet, vi står alltid redo för att leverera en anpassad lösning för just ditt boende. Sådant som veckodag, antal gånger per månad och hur många som ska städa väljer ni själva. Elite Clean 24 arbetar såklart med dem bästa och miljömärkta städmaterialer av högsta kvalitén. Vi strävar att utföra våra tjänster på dina villkor men även så grönt som möjligt.

För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med våra städtjänster som levereras i ditt hem. Därför är det viktigt för oss att du som kund är alltid nöjd. Vi tillhandahåller allt från F-skatt, Försäkring för ditt hem och våra anställda. Våra arbetare tar sig fram till Lidingö själva och varje kund får egen återkommande städerska för det bästa resultatet!

Låt oss underlätta din vardag genom att ge dig och din familj den fritiden som ni förtjänar. Slipp undan all dammsugning, våttorkning och fönsterputs när ni istället kan komma tillbaka till ett rent hem som doftar fräscht! Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss!

Till intresseanmälan »