Vi finns tillgängliga på din ort!

Hemstädning i Huddinge

Vill du ha det rent hemma regelbundet men har själv ont om tid för att städa? Vi på Elite Clean 24 har stor erfarenhet av hemstädning för både stora hus och små lägenheter. Vi vet hur mycket tid och noggrann arbete som behövs för en ordentlig städning. Har du inte orken eller vill att vi avlastar dig från den stressen så har du kommit helt rätt.

Kom undan all dammsugning, våttorkning och fönsterputs när ni istället kan komma tillbaka till ett rent hem som doftar fräscht! Låt Elite Clean 24 underlätta din vardag genom att ge dig och din familj den fritiden som ni förtjänar.

Vi har levererat städtjänster i Huddinge och i hushåll i närliggande kommuner söder om Stockholm City i över 11 år därför kan vi garantera ett bra resultat varje gång. Vi har en genuin passion för städning och våra regelbundna tjänster utförs av väldigt erfaren städpersonal.

Det spelar ingen roll om du bor i villa eller lägenhet, vi står alltid redo för att leverera en anpassad lösning för just ditt boende. Sådant som veckodag, antal gånger per månad och hur många som ska städa väljer ni själva. Våra duktiga arbetare arbetar självklart flexibelt och anpassar hemstädningen efter dina önskemål. Varje hushåll blir tilldelad en och samma medarbetare för bästa resultat varje gång!

Elite Clean 24 arbetar såklart med dem bästa och miljömärkta städmaterialer av högsta kvalitén. Vi strävar att utföra våra tjänster på dina villkor men även så grönt som möjligt. Kom ihåg att det är det viktigt för oss att du som kund är alltid nöjd. Vi tillhandahåller allt från F-skatt, Försäkring för ditt hem och våra anställda. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss!

Till intresseanmälan »