Vi finns tillgängliga på din ort!

Hemstädning i Bromma

Önskar du regelbunden hemstädning av proffsig leverantör men har själv inte tid eller lust för att städa? Vi på Elite Clean 24 arbetar flexibelt och anpassar hemstädningen efter dina just önskemål. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet, står våra duktiga medarbetare redo för att leverera en fläckfri hemstädning just ditt boende. Sådant som veckodag, antal gånger per månad och hur många som ska städa väljer ni såklart själva.

Vi på Elite Clean 24 har stor erfarenhet av hemstädning för både stora hus och små lägenheter. Vi vet hur mycket tid och noggrann arbete som behövs för en ordentlig städning. Har du inte orken eller vill att vi avlastar dig från den stressen så har du kommit helt rätt. Vi har levererat städtjänster runt Bromma området i över 11 år därför kan vi garantera ett bra resultat varje gång. Vi har en genuin passion för städning och våra regelbundna tjänster utförs av väldigt erfaren städpersonal.

Elite Clean 24 arbetar såklart med dem bästa och miljömärkta städmaterialer av högsta kvalitén. Vi strävar att utföra våra tjänster på dina villkor men även så grönt som möjligt.

Bromma är en av våra populäraste områden där vi har utför hundratals städuppdrag. Gör som din granne och låt oss underlätta din vardag genom att ge dig och din familj den fritiden som ni förtjänar. Ta istället en shoppingrunda i Bromma Blocks och slipp undan all dammsugning, våttorkning och fönsterputs när ni istället kan komma tillbaka till ett rent hem som doftar fräscht!

För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med våra städtjänster som levereras i ditt hem. Därför är det viktigt för oss att du som kund är alltid nöjd. Vi tillhandahåller allt från F-skatt, Försäkring för ditt hem och våra anställda. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss!

Till intresseanmälan »