Våra arbetsrutiner

Vi ringer er och bokar upp ett möte hemma hos er så ni får träffa oss personligen. Sedan går vi igenom just era behov eftersom varje hushåll är unik. Efter mötet börjar vi med en storstädning som förbereder bostaden för att bli städad regelbundet samtidigt som ni testar vårt arbete. En storstädning tar cirka 10-15 kvm/Mantimme. Priset för storstädningen beror på hur ofta ni önskar våra städtjänster, vilken veckodag och antal kvadratmeter som ska städas därefter.

Vi bjuder på 30% rabatt på storstädningen om du blir kund hos oss. Därefter kommer vi överens om hur många timmar vi behöver arbeta per gång för att garantera bra kvalitet på städning och vad som ska göras under dessa timmar. Datum för städningen bestämmer vi tillsammans.

Det kommer alltid samma person/er varje gång för att garantera bästa kvaliteten och bygga upp ert förtroende. Vi öppnar inga skåp och lådor, det måste ni själva be om. Ni står för städmaterialen och för en fungerande dammsugare. Vi tror på en öppen dialog oss emellan och är flexibla. Ni är välkomna att ringa oss eller så lämna ett meddelande om ni vill ändra på något i städningen. Ni kan lita på att vi är hos dig den tid ni bestämt. Ni vet vad ni betalar för och vad ni får ut av det ni betalar!